> Winterschilder

Profiteer van de scherpe winterschilder tarieven

U heeft vast wel eens eerder van het begrip winterschilder gehoord. Maar weet u ook wat de winterschilder precies voor u kan betekenen?

Welke taken voert de winterschilder uit?

De winterschilder voert precies dezelfde taken uit als iedere andere schilder. Er zit echter een verband in de werkzaamheden en het jaargetijde waarin deze uitgevoerd worden. Hierbij gaat het vooral om buiten schilderwerkzaamheden. Doordat het weer in de winter vaak slecht is, kan het schilderwerk buiten minder vaak uitgevoerd worden. Mede door het inzetten van een doorwerkscherm kunnen onze medewerkers in de winter hun werkzaamheden toch voortzetten. Echter dienen wij hierbij altijd rekening te houden met de buitentemperatuur. Bij een temperatuur tot 2 graden Celsius kunnen wij blijven schilderen. Het binnenschilderwerk is tijdens deze periode natuurlijk géén probleem!

Welk tarief?

Het tarief van de winterschilder ligt lager dan in de zomer, dit is afhankelijk van de werkzaamheden.  Voor een woonhuis ouder dan 2 jaar  mogen we 9% BTW rekenen, voor nieuwbouw is dit 21% BTW.

U profiteert van deze tarieven voor klussen die tussen 21 oktober en 21 maart uitgevoerd worden.

Offerte

Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan.  

Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons in contact komen. U kunt ons bereiken op 06 – 28 477 668.