> Glasservice

Bij glas- en schildersbedrijf Marc Hellegers werken dé glaszetters van Nijmegen en omstreken.

U wilt binnen- of buitenhuis in uw woning of bedrijfspand  glas laten vervangen maar weet niet goed welke keuze u moet maken. Er is dan ook een enorme keus uit diverse soorten glas. Door de jarenlange ervaring kunnen de vakmensen van glas- en schildersbedrijf Marc Hellegers  u hier uitstekend in bijstaan. Dit om de juiste keuze voor u hierin te maken. Ook voor reparatie en/of restauratie van glas kunt u bij ons terecht.

De keuze is reuze

Van hoog rendement HR+, HR++ of HR+++ isolatieglas voor uw woonhuis of bedrijfspand tot de enkele beglazing van uw schuurdeur, wij leveren het glas dat past bij uw situatie en uw (woon)wensen. Zelfs voor sierglas bent u bij ons aan het juiste adres.

Glashelder

Onze glasservice is een volwaardige discipline!

De beste materialen

Net als bij ons binnen- en buitenschilderwerk werken wij ook bij het glaszetten met de beste materialen en leveranciers. Zodat wij gegarandeerde kwaliteit kunnen bieden waarvan u jarenlang kunt genieten. Kijk in onze portfolio voor voorbeelden van onze glasservice.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende offerte. Bellen gaat sneller. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 – 28 477 668.