> Houtrot

Houtrot reparatie goedkoper dan vervanging

Een mooie zonnige dag. Je hebt alles klaarstaan om je ramen te zemen en je aanschouwd tegelijkertijd je kozijnen. Vervolgens kom je dichterbij en merk je tot je grote schrik dat er houtrot aanwezig is. Wat nu?!

Wist u dat?

U houtrot kan herkennen aan zachte plekken of kleine barstjes in het schilderwerk. Dit is meestal in de hoeken van het kozijn. Als u het induwt met iets hards, bijvoorbeeld met de achterkant van een schroevendraaier, en het veert mee, dan zit er waarschijnlijk houtrot in.

Houtrot ontdekt?

U heeft zojuist houtrot aan uw woning ontdekt. Dat is natuurlijk erg onplezierig. Uw woning toont lichte gebreken aan en het vervangen van uw kozijnen lijkt slechts een kwestie van tijd. Gelukkig bieden wij een alternatief.

Herkennen, repareren en voorkomen

In Nijmegen en omgeving staan veel woningen en bedrijfspanden uit de jaren 70 en 80. Bij woningen die in deze periode werden gebouwd, zijn vaak materialen toegepast die erg gevoelig zijn voor houtrot. Door onze jarenlange ervaring hebben onze medewerkers oog voor detail. Hierdoor herkennen ze houtrot direct. Wij weten waar de zwakke plekken van uw woning of bedrijfspand zich bevinden. Daardoor kunnen wij vroegtijdig houtrot voorkomen. Mocht tijdens ons schilderwerk houtrot geconstateerd worden dan kunnen wij dit eenvoudig voor u repareren of vervangen. U ziet er uiteindelijk niets meer van.

Vrijblijvende inspectie

Heeft u het vermoeden dat houtrot uw woning teistert, neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en/of offerte. In veel gevallen is het repareren van houtrot vele malen goedkoper dan het laten vervangen van het houtwerk. U kunt ons ook telefonisch bereiken via:  06 – 28 477 668